Bjældernes historie
Foto A.Bork
Hvordan det hele startede...

Bjælderne blev til i november 2010, da vi fandt en sangbog, (der i øvrigt er så tyk, at vi gerne undgår at bære den - sådan cirka) , hvor der var nogle middelaldersange, vi havde hørt før, i den. Vi lærte dem og nogle flere, fik en polititilladelse og tog ud i købstaden Haderslev ugen op til jul og sang dem og spredte stemning. Naturligvis i kostumer! Så kom der lige lidt underholdning til et par herlige julefrokoster - betaling.....BØVS 🙃 !  

Siden har vi optrådt mange forskellige steder; Hertug Hans Festivalen i Haderslev, Skt. Georgs gilderne, Koldinghus, kirker, Bardatræf og andre arrangementer.

Vi søger altid efter ny velklang i historiske instrumenter, og så køber vi dem.... Det er dog ikke altid helt ligetil at få dem til at lyde godt...

Men det plejer at lykkes 🙂        

| Svar

Nyeste kommentarer

25.09 | 09:17

Dear Maria, my daughter goes to Upton House and she has talked of nothing else since your visit, please could you let me know when you are next playing?

08.01 | 10:19

Mange tak for en dejlig oplevelse på Koldinghus. Lige fra isen smeltede i Giulys komposition til den sidste tone i jeres musikalske rejse lød, var det så smukt.

07.01 | 21:26

Smuk koncert på Koldinghus. Fint stykke som Giuly havde komponeret til lejligheden

20.07 | 11:17

OK, jeg glemte lige at skrive, at det var flot musik og sang. MVH. Bernt R.